sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vuoden paras kierrätysidea, vaatteidenvaihtokutsut!


 Pääsin osallistumaan viikonloppuna mainioihin kutsuihin! Aluksi kaikki olimme kai hieman skeptisiä miten tällainen juttu toimii, mutta loppujenlopuksi taisi kaikki, siis aivan kaikki, olla erittäin iloisesti yllättyneitä! 

Ideana oli siis kerääntyä Hulin kartanoon ja tuoda mukanaan vaatteita, koruja, asusteita ym. joista toivoisi pääsevänsä eroon. Näissä kutsuissa ei liiku raha, joten design tuotteet jäi tällä kertaa kotiin, mutta kyllä vaan vaatteet vaihtoivat kotia! 

Aluksi mietimme millä keinoilla pitäisimme huolta, että jokainen saa mahdollisuuden testata haluamaansa tuotetta. Loppujenlopuksi sovittelimme ja jos tykkäsimme niin huusimme vain että oliko muilla kiinnostusta. Riitoja ei syntynyt ja tuo tyyli toimi hyvin. Loppuvaiheessa alkoi Huli käydä vielä jokaista vaatetta erikseen läpi ja katsoi tyylititietoisilla silmillään kenelle se voisi sopia. Tuo "helppoheikkimäinen" tyyli sai vielä hurjasti lisää vaatteita uusiin koteihin! Vaihtoehtoja oli niin paljon, että toisen tyylikonsultointi auttoi erittäin paljon harkitsemaan ja sovittamaan vaatteita joihin ei ensin kiinnittänyt ollenkaan huomiota.

Ensin syötiin ja sitten soviteltiin. Nämä oli kyllä loistobileet!







4 kommenttia:

  1. Unelmabileet - kohti toimivampaa vaatekaappia ja herkullisen näköistä safkaa siinä lomassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näin on.. mutta miten tässä taas näin kävi että ainakin kuvien perusteella tuo ruoka oli aika paljon isommassa asemassa kun vaatteet :D Mutta kyllä se olikin hyvää!

      Poista
  2. Hahah, helppoheikin ääni oli seuraavana aamuna vähän käheä. :) Kiitos kun tulit mukaan, oli kiva ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kuule ihan ittelles. On niin hieno paitakin justiin päällä :D

      Poista